The Windup bass dub

Fikk lyst til å plukke den utrolig kule låta The Windup på Belonging-skiva til Jarrett/Garbarek her om dagen. Har alltid tenkt at den som er så melodisk og iørefallende må være en grei sak. Det viste seg å være helt feil. Frasene er rett nok greie, men saken er at «Odd» er ute og går her. Melodien synes å flyte helt rett frem og naturlig, men det gjør den definitivt ikke. Løsningen var som alltid å telle. Å «føle» pauser og perioder duger bare ikke i slike tilfeller. Vil anbefale dette temaet som en utrolig god øvelse i å styre gjennom skiftende taktarter.

2 thoughts on “The Windup bass dub

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s